kop
 
 

Tarief

Op basis van de zorg- of ondersteuningsvraag die u heeft, maak ik een aanbieding op maat voor u. Hierin zijn onder meer de werkzaamheden opgenomen en het daarbijbehorende uurtarief inclusief btw. Weekendbegeleiding is in overleg mogelijk.

Als u een Persoonsgebonden Budget (PGB) heeft, dan kunt u de kosten daaruit betalen. Op het uurtarief is dan geen btw van toepassing.

Bent u mantelzorger en wilt u met een gerust hart een middagje van huis of op vakantie? Ook dan kunt u bij mij terecht! Wellicht wordt mantelzorgvervanging zelfs vergoed door de zorgverzekeraar.

Indien u interesse heeft in Accompagna aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als Accompagna kan bieden wat u zoekt, ontvangt u een offerte op maat. Daarin staan de werkzaamheden, overeengekomen afspraken, uren en kosten helder geformuleerd. Bij de offerte ontvangt u tevens de voorwaarden waaronder Accompagna haar diensten levert. Als u akkoord bent, maken we er samen een mooie tijd van!

  zorg
disclaimer
footer
facebook linkedin twitter